Καλέστε μας 6978420193

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10.00-15.00 / Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10.00-20.00

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC

 

Τα συνθετικά κουφώματα PVC νέας γενιάς χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή, ποιότητα και ασφάλεια. Εγγυώνται μακροχρόνια ανθεκτικότητα απέναντι στις καιρικές συνθήκες. Χωρίς την ανάγκη για βάψιμο ή βερνίκια, διατηρούν την εμφάνισή τους με ελάχιστη φροντίδα, αντέχοντας τη διάβρωση. Η εκ φύσεως μόνωση μειώνει τις ενεργειακές απώλειες. Με πληθώρα επιλογών, προσαρμόζονται σε κάθε αισθητική προτίμηση και αρχιτεκτονικό στυλ. Προσιτά σε πολλούς καταναλωτές, τα συνθετικά κουφώματα αποτελούν ένα οικονομικότερο υλικό.

Τα ανοιγόμενα κουφώματα PVC προσφέρουν αντοχή, ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση. Διατηρούν το σπίτι σας προστατευμένο και άνετο, παρέχοντας πληθώρα επιλογών σχεδίασης για την αναβάθμισή του.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ Κουφωμάτων Αλουμινίου

Το PVC (πολυβινυλοχλωρίδιο) προσφέρει πολλά οφέλη για το περιβάλλον. Καταρχάς, η παραγωγή του PVC απαιτεί λιγότερη ενέργεια συγκρινόμενη με άλλα υλικά όπως το μέταλλο ή το γυαλί. Επιπλέον, το PVC είναι ανακυκλώσιμο, με τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης για νέες εφαρμογές. Η μακροζωία του PVC επίσης συμβάλλει στη μείωση των αποβλήτων και των αναγκών για αντικατάσταση υλικών. Τέλος, το PVC διαθέτει χαμηλότερές εκπομπές CO2 κατά την παραγωγή του σε σύγκριση με άλλα υλικά.

Το PVC είναι η κορυφαία επιλογή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε παραθαλάσσιες περιοχές λόγω της ανθεκτικότητάς του έναντι της αλμύρας της θάλασσας, προσφέροντας μακροχρόνια προστασία από τη διάβρωση.