Καλέστε μας 6978420193

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10.00-15.00 / Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10.00-20.00

Τα πανίσχυρα θερμο-ηχομονωτικά κουφώματα αλουμινίου της NP Creator δεν είναι απλώς προϊόντα. Είναι η απόλυτη επιλογή για το σπίτι ή το επαγγελματικό σας χώρο.

Συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία και μοντέρνο σχεδιασμό, εξατομικεύονται για να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό. Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια, από την επιμέτρηση μέχρι την τοποθέτηση.

Τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν εξαιρετική θερμομόνωση και ηχομόνωση, διατηρώντας τον εσωτερικό χώρο δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και δεν απαιτούν συχνή συντήρηση, παρέχοντας μακροχρόνια αξιοπιστία και αντοχή.

Επιπλέον, προσφέρουμε μακροχρόνια εγγύηση για την άριστη λειτουργία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε επίσης επισκευές και αντικαταστάσεις, εξασφαλίζοντας ότι το σπίτι ή ο επαγγελματικός σας χώρος παραμένει πάντα ασφαλής και άνετος.

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα ανοιγόμενα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν άριστη στεγανότητα, αποτρέποντας τις διαρροές και διασφαλίζοντας την προστασία του εσωτερικού χώρου από τις καιρικές συνθήκες. Η εξαιρετική μόνωση οδηγεί σε εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας τις ενεργειακές απώλειες και τα κόστη θέρμανσης και ψύξης. Επιπλέον, η εύκολη χρήση και η ομαλή λειτουργία τους προσφέρουν άνεση στην καθημερινή ζωή. Με ενσωματωμένα προηγμένα συστήματα κλειδώματος, παρέχουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας, εξασφαλίζοντας την προστασία και την ασφάλεια του χώρου.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ Ανοιγόμενων Κουφωμάτων

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν αξιόπιστη λύση για τα σύγχρονα σπίτια. Με τη λειτουργικότητά τους, εξασφαλίζουν εξοικονόμηση χώρου, επιτρέποντας την άνετη κίνηση στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Επιπλέον, προσφέρουν αποτελεσματική μόνωση, εμποδίζοντας την είσοδο του κρύου αέρα το χειμώνα και την ζέστης το καλοκαίρι. Με τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, απολαμβάνετε άνεση, ασφάλεια και αισθητική σε ένα πακέτο.

Η εύκολη λειτουργία των συρόμενων κουφωμάτων αλουμινίου τα καθιστά ιδανική επιλογή για μεγάλα ανοίγματα.  Επιπλέον, η δυνατότητα ενσωμάτωσης τους με θερμοδιακοπτόμενα υαλοπίνακες εξασφαλίζει εξαιρετική μόνωση και ενεργειακή απόδοση, καθιστώντας τα ανθεκτικά και αξιόπιστα σε κάθε κλίμα.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ Συρόμενων κουφωμάτων

ΑΝΑΣΗΚΩΜΕΝΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα συρόμενα ανασηκώμενα κουφώματα αλουμινίου, εκτός από λειτουργικότητα και αισθητική, εξασφαλίζουν και άριστη στεγανοποίηση με τη χρήση λαστιχών, αντί για βουρτσάκια. Αυτό ενισχύει την απόδοσή τους σε επίπεδα στεγάνωσης, προστατεύοντας τον χώρο από εισροή υγρασίας και σκόνης. Με προηγμένα συστήματα ασφαλείας, παρέχουν ασφάλεια και ηρεμία στον χώρο. Είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους κτίριο, προσφέροντας υψηλή απόδοση και αντοχή στον χρόνο.

Σχεδιάζονται ειδικά για μεγάλα ανοίγματα και αντέχουν το βάρος των υαλοπινάκων . Αυτό εξασφαλίζει ομαλή και εύκολη κύληση, ακόμα και σε μεγάλες διαστάσεις ανοίγματος, προσφέροντας άριστη λειτουργικότητα και εργονομία. Η ανθεκτική κατασκευή εξασφαλίζει μακροχρόνια αξιοπιστία και αντοχή στον χρόνο, παρέχοντας άριστη κύληση.

MINIMAL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η σειρά minimal κουφωμάτων αλουμινίου ξεχωρίζει για την απλή και καθαρή σχεδίασή της, που βασίζεται στην αρχή της μεγιστοποίησης του οπτικού πεδίου και του φυσικού φωτισμού. Οι ίσιες γεωμετρικές γραμμές, τα μεγάλα ανοίγματα και οι κρυφοί μεντεσέδες προσδίδουν μια σύγχρονη αισθητική, ενώ οι λεπτές διατομές και το χαμηλό κατωκάσι ενισχύουν την επαφή με το περιβάλλον. Αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον που προάγει την άνεση και την ευημερία. Σε κάθε λεπτομέρεια της σειράς minimal, η αισθητική συναντά τη λειτουργικότητα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.